Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Daging (Sapi & Babi)

HONGSBELT® sabuk conveyor palastik modular loba dipaké di pabrik processing produk daging anu dihasilkeun pikeun exporting.Ieu diadopsi HONGSBELT® belts modular dina sakabéh prosedur transporting.Produk séri HONGSBELT® parantos lulus sertifikasi FDA.Desain saderhana ngajantenkeun sabukna gampang dipasang, dibongkar sareng beresih.Sadaya katuangan anu ngahubungi sabuk tiasa nampi jaminan kabersihan kaamanan anu paling hébat.

Daging (Beaf & Babi)-1

Numutkeun pamenta anu ketat sareng kabersihan dahareun, sadaya produk séri HONGSBELT® tiasa nambihan antibiotik.Sateuacan nambahkeun antibiotik kuantitas bacillus titik sarta staphylococcus emas dina bahan HONGSBELT® pe nyaeta ngeunaan 0,125 kali tina PVC conveyor belt;

Saatos nambihan antibiotik, éta ngan ukur 0,1 kali tina bahan PE tanpa nambihan antibiotik, anu langkung penting, pangaruhna bakal tahan panjang, sareng éta moal ngaleungit kusabab waktosna.

Produk séri HONGSBELT® didamel tina bahan palastik tunggal, sareng gaduh ciri assembling anu gampang.Malah eta encounters gangguan bahan atawa kasusah assembling, teu perlu nyandak detektor logam eta, ku kituna bisa ngurangan kasalahan kacilakaan sarta résiko karuksakan dina prosedur ngajaga tur beberesih.

HONGSBELT® sabuk conveyor modular sadar desain conveying lampu-beurat jeung téhnologi unik.Sadaya téknologi sareng aplikasi anu relevan mangga konsultasi ka departemen rékayasa kami, HONGSBELT® bakal janten pilihan anu paling dipercaya.

Daging (Beaf & Babi)-2

waktos pos: Sep-13-2021