Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Angkutan kotak

Hong's Belt nyayogikeun rupa-rupa solusi pikeun ngaoptimalkeun sadaya operasi anjeun.Pasokan produk kami ningkat throughput sareng réliabilitas sistem, digabungkeun sareng penanganan anu lembut sareng kalenturan anu terus-terusan pikeun ngatur inovasi bungkusan ka hareup.Kalayan sabuk plastik modular inovatif sareng alat otomatis pikeun nanganan kasus kaca anu rapuh, atanapi botol PET sesah, bungkusan alit, sareng seueur deui, Hong's Belt nyayogikeun hasil anu didorong ku pagelaran sacara global.


waktos pos: Sep-13-2021