Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Titik Pikeun Perhatosan

Pariksa heula

Pariksa sabuk pikeun kaayaan anu teu biasa atanapi ngagem karusakan sateuacan ngamimitian.

Mariksa jeung pastikeun catenary sag handap sabuk dina posisi ditangtoskeun.

Lamun conveyor nu ngadopsi adjustment tegangan, pariksa deui jeung pastikeun tegangan sabuk teu kaleuleuwihan tighten.Ulah ngaleuwihan kakuatan nu sabuk bisa endure, iwal conveyor tipe kadorong.

Pariksa sagala gilinding ngarojong tur pastikeun aranjeunna dina kaayaan puteran alus.

Pariksa drive / idler sprocket pikeun karuksakan maké kaleuleuwihan

Pariksa posisi jointing antara sprockets jeung sabuk pikeun nyoplokkeun sakabéh objék nu nempel di jero.

Pariksa sagala wearstrips jeung tahan rel pikeun sagala karuksakan maké ilahar atawa kaleuleuwihan.

Pariksa duanana drive na idler shafts, sarta pastikeun aranjeunna terpadu jeung sabuk conveyor.

Pariksa sadaya posisi anu kedah dilumasi sareng pastikeun aranjeunna dina kaayaan normal.

Pariksa sagala posisi anu diperlukeun pikeun cleaned tina sistem conveyor.

Ngabersihan Signifikansi

Nalika ngabersihkeun sabuk, anjeun kedah ngahindarkeun panggunaan deterjen anu ngandung bahan korosif.

Sanajan éta éféktif jeung mangpaat ngagunakeun detergent pikeun ngumbah kaluar kokotor;kumaha oge, eta oge bisa mangaruhan bahan palastik sabuk komo shorten umur pamakéan sabuk.

HONGSBELTconveyor produk serial sabuk dasarna dirancang kalayan beberesih gampang jeung fitur drainase;kituna, éta cara paling ditangtoskeun pikeun ngabersihan belts ku cai tekanan tinggi atawa hawa dikomprés.

Sagedengeun ti eta, perlu pikeun ngabersihan kokotor jeung objék meupeuskeun séjén ti handap atawa bagian jero conveyor nu.Punten pastikeun mesin mareuman kakuatan pikeun ngahindarkeun kamungkinan tatu.Dina sababaraha aplikasi pikeun manufaktur dahareun, aya sababaraha flours baseuh, sirop atawa objék residual séjén muterna kana sistem conveyor sarta hasilna polusi conveyor nu.

Sababaraha polutan kayaning lebu, gravel, keusik atawa cullet ogé bisa mangaruhan sistem conveyor mun sapatemon jeung troubles serius.Ku alatan éta, beberesih rutin atanapi périodik pikeun sistem conveyor mangrupikeun tugas penting pikeun ngajaga alat-alat dina kaayaan normal.

Pangropéa

Ujian rutin atanapi périodik tina conveyor utamina pikeun nyegah sababaraha masalah anu teu biasa, sareng ngabantosan anjeun ngajaga conveyor sateuacan kaayaan gagal.Sacara umum, pamaké bisa pariksa kaayaan maké ku inspeksi visual, sarta mutuskeun lamun perlu neruskeun kalawan sagala pangropéa atawa ngagantian atanapi henteu.Mangga tingal Trouble Shooting dina ménu kénca pikeun pangropéa sareng tujuan ngagantian.

Beubeur conveyor ngabogaan lifespan tangtu dina pamakéan biasa;jaminan pikeun HONGSBELT conveyor belts nyaeta 12 bulan.Sanggeus ngagunakeun pikeun lila, sabuk bakal dipaké kaluar, deflected kusabab overloading, atawa enlarged spasi.Pikeun unggal alesan didadarkeun di luhur bakal ngakibatkeun papacangan salah antara sabuk na sprockets.Perlu ngajaga atanapi ngagentos sabuk dina waktos éta.

Salila operasi conveyor, sabuk conveyor, wearstrips na sprockets bakal ngagem spontaneously.Mun aya wae kaayaan abrasion tina sabuk conveyor, kami nyarankeun pikeun ngaganti ku asesoris sabuk anyar, dina urutan tetep conveyor beroperasi dina kaayaan normal.

Sacara umum, nalika conveyor kudu ngaganti ku sabuk anyar, nu wearstrips na sprockets niatna nyarankeun pikeun renew dina waktos anu sareng.Lamun urang maranéh ngalalaworakeun kana salah sahijina, éta bisa ngaronjatkeun karuksakan attrition sabuk jeung shorten umur sabuk jeung asesoris.

Lolobana HONGSBELT conveyor sabuk ukur perlu ngaganti modul sabuk anyar jeung posisi ruksakna, teu perlu ngarobah sakabéh sabuk.Ngan ngabongkar bagian ruksak tina sabuk, sarta ngaganti kalayan modul anyar, lajeng conveyor nu bisa balik deui ka operasi gampang.

Kasalametan & Perhatosan

Nalika sabuk conveyor dioperasikeun, aya sababaraha posisi bahaya anu kedah diperhatoskeun ku operator, pangguna sareng staf pangropéa.Utamana bagian disetir conveyor nu, éta bisa clamp atawa ngarugikeun awak manusa;kituna, everybody kudu boga latihan ditangtoskeun jeung atikan conveyor operasi sateuacanna.Perlu ogé labél peringatan bahaya sareng indikasi dina posisi bahaya kalayan warna atanapi tanda peringatan khusus, pikeun nyegah résiko anu teu kahaja nalika operasi conveyor.

Indikasi Posisi picilakaeun

▼ Posisi anu ngajalankeun sprocket aktipitas sabuk.

Indikasi-of-Posisi picilakaeun

▼ Posisi nu balik cara roller kontak jeung sabuk.

Indikasi-of-Posisi picilakaeun-2

▼ Posisi anu sprocket Idler kalibet ku sabuk.

Indikasi-of-Posisi picilakaeun-3

▼ Gap tina posisi mindahkeun antara conveyors.

Indikasi-of-Posisi picilakaeun-4

▼ Interval antara conveyors kalawan roller mindahkeun.

Indikasi-of-Posisi picilakaeun-5

▼ Interval antara conveyors kalawan plat maot.

Indikasi-of-Posisi picilakaeun-6

▼ Posisi anu sabuk dikontak ku pencegahan samping.

Indikasi-of-Posisi picilakaeun-7

▼ Posisi Radius backbend di jalan.

Indikasi-of-Posisi picilakaeun-8

▼ Posisi radius backbend di jalan balik.

Indikasi-of-Posisi picilakaeun-9

▼ Posisi anu ujung sabuk dikontak sareng pigura.

Indikasi-of-Posisi picilakaeun-10

Sabuk Pegat

Alesan Métode Ngarengsekeun
Gagalna kakuatan nalika mawa kuantitas produk anu ageung, nalika kakuatan deui, conveyor bakal ngamimitian gancang kalayan beban pinuh, tegangan tarik anu kuat nyababkeun sabuk conveyor rusak. Cabut produk mawa tina sabuk sareng gentos modul énggal di daérah anu rusak, teras ngamimitian deui sistem.
Obstructions diadegkeun antara pigura conveyor jeung sabuk, kayaning loosening screw atawa spacers of ngarojong wearsstrips.Ieu bisa ngabalukarkeun kaayaan overloading sarta ngaruksak sabuk conveyor. Ngaleungitkeun halangan sareng saluyukeun celah kontak antara pigura conveyor sareng sabuk.
Posisi radius backbend ieu nyangkut ku objék asing dina celah antara modul sabuk plastik. Punten tingal Backbend Radius dina Bab Desain Incline atanapi Decline.
Panyimpangan tina sabuk ngajalankeun ngabalukarkeun halangan destructiveness, kayaning dampak abnormal atawa kontak jeung screws nyepetkeun dina pigura mesin. Pariksa pigura mesin lengkep, sarta survey sagala kaayaan slacken abnormal, utamana dina maranéhanana nyepetkeun screws.
Rodlets ragrag kaluar tina liang Ngonci, ngarah rod hinge kaluar ti ujung sabuk conveyor sarta macet pigura jero awak mesin. Ngaganti modul sabuk conveyor ruksak, rod hinge jeung rodlets konci.jeung pariksa sagala kaayaan abnormal taliti.
Sudut radius backbend sempit teuing nu ngakibatkeun karuksakan alatan compressing halangan. Punten tingal Backbend Radius dina Bab Desain Incline atanapi Decline

Dursasana goréng

Alesan Métode Ngarengsekeun

Puseur drive / idler sprocket henteu nahan di posisi tengah drive / Idler aci.

Anggo cingcin nahan pikeun ngonci sprocket dina posisi tengah aci sareng saluyukeun jarakna.

Aci drive, arah gurat sabuk, sarta arah perjalanan sabuk, anu lengthwise of conveyor, teu di 90 derajat sudut katuhu. Saluyukeun titincakan tina drive / Idler aci bearing tur ngatur drive / Idler dina 90 derajat sudut katuhu sapanjang ka garis lempeng puseur sabuk conveyor.Pikeun nalungtik naha conveyor sasuai jeung precision fabrikasi atawa henteu.
Variasi dina suhu ambient bakal ngabalukarkeun parobahan hébat ékspansi termal jeung kontraksi sabuk. Mangga tingal Koéfisién Ékspansi dina bab Spesifikasi Desain.
Runtuyan 300 jeung Series 500 bakal ngahasilkeun noise tina Dursasana di sprockets, sarta eta bakal ngakibatkeun Dursasana goréng jeung teu pasti, teuing. Pikeun spésifikasi Dursasana Series 300 jeung Series 500, mangga tingal Unit Frame Dimensi dina Produk bab.
Wewengkon nyambungkeun pangrojong luhur conveyor sareng aci drive / idler ngagaduhan jangkungna serelek teuing. Mangga tingal Diménsi Dasar dina bab Spesifikasi Desain tur saluyukeun jangkungna serelek wewengkon nyambungkeun.
Conveyor dipangaruhan ku hal anu teu kahaja.Éta bakal ngajantenkeun sprockets sono kana papacangan. Leupaskeun beubeur conveyor tur saluyukeun dina posisi katuhu deui.
Sprocket gaduh attrition kaleuleuwihan. Ganti sprockets anyar.
Sababaraha halangan kapanggih dina nyambungkeun celah modul sabuk. Ngabersihan sabuk conveyor a tuntas.
Jalan balik ngarojong wearstrips supir / idler posisi sprockets teu ngolah kana segitiga invert, atawa sudut kontak teu cukup lemes;duanana bakal ngakibatkeun hiji kontak abnormal di lawang dina jalan mulang. Prosés wearstrips kana sudut invert dina posisi lawang sabuk. 
Drive / idler sprocket diatur deukeut teuing ka jalan balik ngarojong roller.Ieu bakal ngabalukarkeun sabuk linking gerak dina kaayaan kedap, tegangan macet atawa sabuk anu nyangkut salila operasi. Saluyukeun rollers jalan balik sarta wearstips dina posisi ditangtoskeun;mangga tingal Dimensi Dasar dina bab Spesifikasi Desain.
Iwal sprocket nahan puseur, Sprockets samping macet sarta teu bisa nyaluyukeun gerak ngageol tina sabuk. Ngaleungitkeun halangan sareng ngabersihan sprockets, supados tiasa ngabimbing gerakan operasi sabuk.

Maké

Alesan Métode Ngarengsekeun
Aya deflection sudut pigura conveyor. Saluyukeun struktur conveyor nu.
Wearstrips teu dipasang paralel jeung pigura conveyor. Saluyukeun struktur conveyor nu.
Taya spasi luyu ieu ditangtayungan pikeun lebar sabuk jeung pigura samping conveyor nu Mangga tingal Dimensi Dasar dina bab Spesifikasi Desain.
Lingkungan operasi conveyor ngagaduhan parobihan suhu anu ageung dina ékspansi termal sareng kontraksi. Mangga tingal Koéfisién Ékspansi dina bab Spesifikasi Desain.
Puseur sprocket teu akurat konci dina posisi puseur drive / idler aci conveyor Leupaskeun sprocket tina aci tur ngareset eta dina posisi puseur akurat tina aci.
Puseur garis lempeng tina conveyor belts teu bener kalibet jeung sprocket puseur. Saluyukeun struktur conveyor pikeun Dursasana ditangtoskeun.

Sora Teu Biasa

Alesan Métode Ngarengsekeun
Deformasi struktur conveyor ngabalukarkeun hub sprocket teu mampuh boga Dursasana ditangtoskeun jeung spasi taper handapeun beungeut sabuk conveyor. Saluyukeun drive / Idler aci dina 90 derajat ka pigura conveyor.
Pikeun sabuk conveyor anu énggal, aya sababaraha burr anu tetep dina modul plastik saatos ngabentuk suntikan. Ieu moal mangaruhan fungsi operasi sabuk, burrs bakal ngaleungit sanggeus operasi pikeun lila.
Sprockets jeung sabuk conveyor mangrupakeun attrition kaleuleuwihan atawa sabuk sorangan attrition kaleuleuwihan. Ngaganti sprockets anyar atawa sabuk conveyor anyar.
Posisi anu ngadukung sabuk conveyor henteu ngadopsi bahan koefisien gesekan anu rendah pikeun ngahasilkeun spacer anu ngadukung. Ganti spacers pangrojong nu dijieun tina bahan plastik kalayan koefisien gesekan low.
Pigura conveyor geus loosened. Pariksa sakabéh pigura conveyor jeung nyepetkeun unggal baud screw tunggal.
objék séjén nempel dina gap gabungan modul geus kapanggih. Ngaleungitkeun objék séjén sareng ngabersihan sabukna.
Kusabab variasi suhu, sabuk conveyor ngagaduhan parobihan anu ageung dina ékspansi termal sareng kontraksi. Mangga tingal Suhu Rang of Bahan Beubeur tur pilih beubeur conveyor nu cocog pikeun nerapkeun dina rentang suhu nu tangtu.

Ngageter

Alesan Métode Ngarengsekeun
Interval antara balik jalan gilinding kaleuleuwihan. Pikeun nyaluyukeun interval ditangtoskeun antara gilinding , mangga tingal Catenary Sag Table dina Sabuk Panjang & tegangan bab.
Kurva kaleuleuwihan catenary sag dina jalan balik bisa ngabalukarkeun sudut kontak antara posisi catenary sag jeung rollers balik jalan jadi precipitous.Éta bakal ngakibatkeun gerak pitch tina sabuk, sarta sprocket idler teu bisa nyerep tegangan jalan balik mulus.Sabuk bakal beroperasi dina kaayaan trembly. Pikeun nyaluyukeun interval ditangtoskeun antara gilinding , mangga tingal Catenary Sag Table dina InclLength & Tegangan bab.
Sambungan anu teu leres tina wearstrips sareng nahan rel bakal mangaruhan operasi sabuk. Saluyukeun atanapi pasang deui rel tahan.Rel dina lawang sabuk kedah diolah janten segitiga invert.
Aya serelek kaleuleuwihan dina sudut posisi gabungan antara drive / idler aci jeung posisi ngarojong. Mangga tingal Dimensi Dasar dina bab Spesifikasi Desain.
Radius backbend sabuk henteu nuturkeun watesan radius minimum o desain. Punten tingal Backbend Radius Ds dina bab Desain Incline atanapi Decline.
Diaméter rollers jalan balik atawa wearstrips teuing leutik;eta bakal ngakibatkeun deformasi tina wearstrips. Mangga tingal Return Way Rollers dina bab Return Way Support.

Tegangan jalan balik sabuk henteu sapinuhna cocog sareng tegangan jalan sabuk.

Saluyukeun tegangan anu leres, éta ogé tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan panjang sabuk conveyor.
EASECON péngkolan beubeur conveyor boga radius jero kaleuleuwihan. Saluyukeun tegangan sabuk conveyor leres sakumaha di luhur- disebutkeun, atawa langsung ngaganti tahan rel jeung bahan dina koefisien gesekan low kayaning Teflon atanapi Polyacetal.Ngagunakeun cairan sabun atawa pelumas dina ujung jero rel tahan, wearstrips luhur jeung tingkat handap oge sadia.Metoda ieu bisa jadi mantuan pikeun ngajawab masalah.

tapak tatu beungeut

Alesan Métode Ngarengsekeun
motong inautious tina karya sabeulah ditinggalkeun sababaraha scars jero dina beungeut sabuk. Sandpaper permukaan sabuk rata.Lamun struktur sabuk boga karuksakan serius, mangga ngaganti posisi ruksak jeung modul anyar.

IQF

Alesan Métode Ngarengsekeun
Faults operasi dina conveyor ngamimitian-up tina prosedur beku gancang individu, sarta modul sabuk anu nyangkut ku hawa tiis ekstrim, bakal ngahasilkeun tegangan kuat nalika sistem ngamimitian-up;éta kaleuleuwihan luhur batan kakuatan tensile nu conveyor belts bisa endure. Pastikeun sistem ngamimitian-up kalawan prosedur bener, sarta ngaganti modul anyar di wewengkon rusak;lajeng ngamimitian conveyor nu nurutkeun prosedur bener.Mangga tingal Suhu Lemah dina Bab Métode Rojongan.
Panjang sabukna pondok teuing, sareng éta bakal pegat kusabab ékspansi termal sareng kontraksi. Mangga tingal Koefisien Ékspansi dina Bab Spesifikasi Desain, pikeun ngitung panjang sabuk anu akurat anu diperyogikeun.
Wewengkon kontak anu lega antara wearstrips sareng sabuk conveyor bakal nyababkeun és tumpukan. Pilih tali baju anu langkung heureut pikeun ngirangan daérah kontak, mangga tingal Suhu Lemah dina Bab Métode Rojongan.
variasi hawa hébat ékspansi termal jeung kontraksi bakal ngahasilkeun pigura conveyor deform jeung pulas. Salila fabrikasi conveyor integral, unit sambungan pigura lengthwise kudu tetep sahenteuna 1,5 M jarak.