Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Budaya Perusahaan

HONSBBELT® Staf

◆ Urang salawasna coba pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé, sarta nyieun nilai leuwih pikeun konsumén;

◆ Urang gawé bareng jeung kauntungan tina kasuksésan silih;

◆ Urang ngubaran konsumén urang, suppliers jeung pesaing kalayan hormat, kajujuran jeung kaadilan, kawas naon urang ngaharepkeun meunang ti aranjeunna;

◆ Urang reueus kana karya urang jeung terjun kana eta kalawan sumanget hébat;

◆ Ngadangukeun pamadegan batur, urang tetep dina ngembangkeun ku nyerep originalitas unggulan ti everybody sabudeureun;

◆ Tanggung jawab pikeun diri anjeun, kami yakin yén efisiensi kerja maksimal ngan ukur tiasa dihontal ku staf kalayan disiplin diri anu ketat;

◆ Pananjung kabagjaan dina karya, budaya perusahaan urang nyiptakeun alus, atmosfir santai nu nyieun staffs urang kreatif sarta energetic;

团队合影 (7)