Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Otomotif

  • Pangropéa Mobil

    Pangropéa Gancang Salila aplikasi pangropéa gancang, mobil ngajalankeun langsung onto sabuk conveyor HONGSBELT®, jalma pangropéa aman tiasa rengse sagala pagawean saméméh tungtung sabuk.Prosés otomotif tiasa ningkatkeun produktivitas operator ...
    Maca deui
  • Ngumbah Mobil

    Saluran cuci mobil Ku ngagentos komponén kompléks sapertos korektor lawang, rel pituduh sareng ranté kalayan HONGSBELT® mulus, sabuk conveyor kontinyu, industri cuci mobil tiasa sacara signifikan ningkatkeun kasalametan tanaga sareng ngirangan bendungan mobil ...
    Maca deui
  • Pabrikan Mobil

    kinerja alus tina sabuk conveyor anti skid di pabrik mobil-assembly.Saatos dipasang HONGSBELT® HS-1800 runtuyan sabuk conveyor anti skid, tutuwuhan mobil-assembly pinuh ngaleungitkeun tatu ankle jeung suku disababkeun ku skidding.Ngadopsi HONGSBE...
    Maca deui