Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Barang Promosi

Produk Kami

  • img perusahaan
  • perusahaan img2
  • perusahaan img3

Tentang Kami

HUANAN XINHAI (SHENZHEN) TECHNOLOGY CO., LTD

Shenzhen HONGSBELT, perusahaan téknologi tinggi tingkat nagara, museurkeun kana téknologi sistem panyaluran modular anu cerdas sareng komitmen kana alat manufaktur calakan digital.Cai mibanda sistem conveying calakan basis manufaktur industri, sarta markasna aya di Lilang Innovative Software Park, Longgang District, Shenzhen.

 

Produk utama pausahaan kaasup sabuk conveyor modular calakan, sistem asihan gancang modular calakan, sistem conveying tugas beurat otomotif, robot stacking Sistim conveying otomatis tur bengkel unmanned Sistim conveying otomatis.

 

 

+

Video Evaluasi