Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Lempeng ngajalankeun belts

  • 27.2mm 38.1mm pitch sabuk modular populér kalayan solusi conveying variasina

    27.2mm 38.1mm pitch sabuk modular populér kalayan solusi conveying variasina

    Fitur produk:

    • Datang kalawan rupa-rupa bukaan kaasup rupa-bolong pikeun drainase cai sarta nyaring

    • Fitur tulangan baja ngawatesan manjang sabuk (sanaos dina cai panas)

    • ngarojong produk bertulang pikeun elevators beban tinggi

    • sabuk kuat sarta ngagem-tahan

    • Desain hinge katutup sarta lega ngaronjatkeun stabilitas produk

    • Edges ngamungkinkeun stabilitas dina aplikasi mindahkeun samping

     

    Aplikasi:

    Ngolah daging, sayur & Buah, ban, otomotif, cuci mobil sareng perawatan

  • 1inch sabuk palastik modular pikeun penanganan bahan processing dahareun

    1inch sabuk palastik modular pikeun penanganan bahan processing dahareun

    Fitur produk:

    • Ngurangan kokotor ngawangun nepi berkat surfaces timer beberesih béda

    • Kurang gesekan sareng kontak produk

    • Sadia dina rupa-rupa babandingan muka

    • Dampak-lalawanan bar on underside

    • basa Profiled pikeun mindahkeun produk lemes

    • kapasitas beban kerja High

     

    Aplikasi:

    Daging, seafood & pangolahan jangjangan, garis conveying karton corrugated, bandara, ban, inuman, tékstil, jsb

  • 2 inci pitch sabuk modular pikeun ngolah kadaharan ti laut daging

    2 inci pitch sabuk modular pikeun ngolah kadaharan ti laut daging

    Fitur produk:

    • kapasitas beban tensile High

    • conveyors Long mungkin

    • permukaan leumpang aman

    • pilihan bahan anti statik

    • produk kuat tur kandel ngarojong beban beurat tanpa pegatna

    • Idéal pikeun nanganan sagala sorts produk pangan sénsitip

    • hirup Long sarta waragad perawatan low

    • Taya nyirian dina produk tina beungeut sabuk

    • Sarua nyebarkeun wewengkon kabuka;buka sabudeureun hinge

    • Steel inti teu datang dina kontak jeung produk conveyed

    • kapasitas beban High

    • téhnologi sanyawa Dual ngamungkinkeun pikeun kombinasi bahan béda dina hiji sabuk conveyor

    • Jangkungna konstruksi Low = jero liang kirang diperlukeun

     

    Aplikasi:

    Industri pangan, daging, kadaharan ti laut, ngolah jangjangan, buah jeung sayur, detektor logam, sterilization

  • 57.15mm 63.5mm pitch badag sabuk modular kalawan kapasitas loading beurat

    57.15mm 63.5mm pitch badag sabuk modular kalawan kapasitas loading beurat

    Fitur produk:

    • Ngidinan beban luhur sarta panjang conveyor panjang

    • zona maké gedé nyadiakeun umur panjang

    • téhnologi Selapkeun pikeun inserts tahan maké jeung EC

    • Ergonomic "profil low" permukaan cengkraman

    • Gampang pikeun ngabersihan

    • Dursasana sprocket hadé tur kirang maké

    • Palaksanaan dina sagala rupa bahan

     

    Aplikasi:

    Otomotif, manufaktur mobil, nyeuseuh sareng perawatan mobil, assembling mobil, karton corrugated

  • HONGSBELT Taun Anyar 2022 Diskon Mini Rib Modular Beubeur HS-2500E

    HONGSBELT Taun Anyar 2022 Diskon Mini Rib Modular Beubeur HS-2500E

    Katerangan pondok:

    1) sabuk Modular disetir ku sprocket, conveying mulus tur gampang pangropéa;

    2) FDA / EU disatujuan, Gampang beberesih;

    3) Kalayan 3mm Mini Rib dina permukaan sabuk, seueur dianggo pikeun conveyor condong sareng ditolak;

    4) Struktur kompak, tapak suku leutik.