Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Pabrik / Saham

Urang terang yén layanan anu saé mangrupikeun dasar dina sajumlah produk sareng inventaris anu seueur.Ku alatan éta, HONGSBELT® nyieun inventaris badag, yakin lolobana sabuk nu peryogi bisa kapanggih dina gudang urang.Anjeun bakal nampi jasa anu saé sareng dukungan téknis anu kuat nalika nganggo produk urang.

HONGSBELT® boga inventory loba pisan pikeun sabuk transmisi kakuatan, sarta aya leuwih ti 10.000 spésifikasi, sarta variétas tina rupa-rupa belts conveyor leuwih ti 600 jenis.Sadaya ieu mastikeun pangiriman tepat waktu kami anu leres-leres tiasa ngahontal operasi efisien mesin anjeun.Kami nyetél jasa tracking 24 jam ogé jasa pangropéa dina situs.Dina waktu nu sarua, urang bisa panalungtikan sarta ngamekarkeun sabuk industri dina sarat husus Anjeun, sangkan anjeun ngarasakeun layanan kualitas luhur ti kami.

pabrik img-1
pabrik img-2
pabrik img-3
pabrik img-4