Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Industri

  • busa

    Datar luhur HONGSBELT conveyor belting pikeun conveyors busa Naha anjeun kudu nurunkeun syarat pangropéa dina conveyor Bun busa, ngurangan karuksakan produk sapanjang hiji conveyor racking busa, manjangkeun umur sabuk dina compressor roll, atawa ngabéréskeun hiji ...
    Maca deui
  • Pangeringan

    Pabrik tékstil nampilkeun kaayaan lingkungan anu nungtut pisan, sering ngalibetkeun suhu anu luhur sareng variasi anu ageung dina kalembaban relatif.Insinyur aplikasi, teknisi, sareng spesialis fabrikasi kami nganteurkeun saran ahli khusus, layanan palanggan anu kualitas, sareng ...
    Maca deui
  • Tabél akumulasi

    Téknologi insinyur Beubeur Hong anu nungtun solusi otomatis.Produk kami dirancang ngangkut produk anjeun ti garis ka garis dina prosés assembly otomatis tur manual.Hong urang Beubeur conveyors dirancang pikeun mindahkeun produk ka lokasi pasti, dina waktu pasti na ...
    Maca deui
  • Angkutan Massa

    Volume produksi badag industri otomotif sarta standar kualitas luhur merlukeun inovasi sistem kontinyu.Kalayan sabuk industri aub sapanjang prosés produksi, Habasit mangrupikeun pasangan anu anjeun peryogikeun pikeun naséhat téknis ahli sareng solusi kualitas luhur t ...
    Maca deui
  • Nyitak Mesin Outfeed

    Kalayan sistem Sabuk Hong sareng téknologi anu dipaténkeun, kami nawiskeun solusi khusus anu ngamungkinkeun para nasabah ngahontal tujuanana sareng ngirangan biaya.Inovasi kualitas Hong's Belt kabuktian ningkatkeun moral pagawe, ngamungkinkeun pabrikan ngahontal produk puncakna ...
    Maca deui
  • Angkutan kotak

    Hong's Belt nyayogikeun rupa-rupa solusi pikeun ngaoptimalkeun sadaya operasi anjeun.Pasokan produk kami ningkat throughput sareng réliabilitas sistem, digabungkeun sareng penanganan anu lembut sareng kalenturan anu terus-terusan pikeun ngatur inovasi bungkusan ka hareup.Kalayan modula inovatif ...
    Maca deui
  • Ngaleutikan Bungkus

    Bungkusan sekundér butuh pamrosésan anu épéktip sareng éfisién pikeun ngajagaan produk sareng bungkusan utami.Urang bisa mantuan Anjeun milih conveyor katuhu jeung ngolah belts pikeun ngahontal perbaikan prosés utama, produktivitas luhur, jeung waragad perawatan handap....
    Maca deui
  • Ngeusian

    Hong's Belt nawiskeun sababaraha jalur sistem conveyor bungkusan anu béda pikeun nampung produk naon waé anu anjeun gaduh.Aplikasi conveyor bungkusan Beubeur Hong nyayogikeun bisnis anjeun kamampuan pikeun ngaoptimalkeun aset tenaga kerja bari ngahontal anu akurat, konsisten ...
    Maca deui
  • Angkutan Ban

    Ngembangkeun dugi ka ayeuna, garis manufaktur ban parantos nganggo sabuk PVC, sabuk karét, roller, panyaluran logam pikeun nyumponan kabutuhan pangguna akhir - pikeun ngagentos karya manual ku mesin, dina waktos éta, pasar didorong ku aplikasi.Engké, kalayan kakuatan kapasitas, automation, ti indiv ...
    Maca deui
  • Garis Akumulasi

    Kami nawiskeun solusi anu disesuaikan anu ngamungkinkeun para nasabah ngahontal tujuanana sareng ngirangan biaya.Inovasi kualitas Hong's Belt kabuktian ningkatkeun moral pagawe, ngamungkinkeun pabrikan ngahontal produktivitas puncakna.jasa ngaropéa Hong's Beubeur sarta jaminan ...
    Maca deui
  • Garis cooling

    Kami, HONGSBELT, parantos ngabuktikeun kualitas luhur sareng inovasi urang ku cara ngenalkeun bahan anyar.Saatos gawé babarengan suksés kalayan konsumén urang, kami geus ngembangkeun angka nu gede ngarupakeun solusi sabuk pilihan pikeun manufaktur ban.Kusabab kauntungan anu jelas ...
    Maca deui
  • Gudang jeung Distribusi

    Urang tiasa ningali produk HONGSBELT di ditu di dieu, kalebet gudang sareng distribusi.1500 rupa solusi bisa disadiakeun pikeun konsumén urang.Puseur gudang sareng distribusi nungtut sistem pangiriman bahan anu efisien, dipercaya anu tiasa ngadamel rupa-rupa ...
    Maca deui