Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Garis cooling

Kami, HONGSBELT, parantos ngabuktikeun kualitas luhur sareng inovasi urang ku cara ngenalkeun bahan anyar.Saatos gawé babarengan suksés kalayan konsumén urang, kami geus ngembangkeun angka nu gede ngarupakeun solusi sabuk pilihan pikeun manufaktur ban.Alatan kaunggulan atra dibandingkeun sabuk conveyor tradisional, sanggeus ngaleungitkeun loba jasa sanggeus-diobral & resiko kaamanan, urang geus sakitu legana invested dina ngembangkeun sabuk conveyor modular.Ayeuna HONGSBELT nawiskeun sarébu jinis sabuk modular pinter tina bahan sareng warna anu béda, anu tiasa ngajalankeun unggal prosés manufaktur ban.

Garis cooling

waktos pos: Sep-13-2021