Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Gudang jeung Distribusi

Urang tiasa ningali produk HONGSBELT di ditu di dieu, kalebet gudang sareng distribusi.1500 rupa solusi bisa disadiakeun pikeun konsumén urang.Puseur gudang sareng distribusi nungtut sistem pangiriman bahan anu efisien, dipercaya anu tiasa ngadamel rupa-rupa jinis produk kalayan kadali anu langkung sakedik, bari ngatur throughput anu digedékeun dina tapak suku anu leutik.Ngabantosan para nasabah langkung pinter.

Gudang jeung Distribusi

waktos pos: Sep-13-2021