Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Naha HONGSBELT

Wilujeng sumping di ramatloka HONGSBELT, hatur nuhun pikeun neuleuman informasi rekrutmen pausahaan urang.

HONGSBELT® nyaéta produsén profésional tina Modular Conveyor Beubeur di pasar dunya.Misi kami nyaéta nyiptakeun kauntungan ékonomi anu ageung pikeun para nasabah ku cara ngaoptimalkeun sistem panyaluran palanggan.

Urang digawé tirelessly sukses.

Sabuk Conveyor Modular kami, anu henteu ngan ukur ngabéréskeun masalah aplikasi sabuk conveyor karét tradisional, tapi ogé nyayogikeun solusi khusus pikeun para nasabah.

Urang nyadiakeun layanan exemplary ka konsumén urang.Kabéh jalma HONGSBELT® nyaho yén konsumén urang teu bisa nampa handap waktu alatan ngarecahna sabuk conveyor, sarta ieu ngan titik konci nu brings impetus ka urang.

Urang ngadangukeun konsumén urang jeung nengetan deukeut ka aranjeunna, lajeng nyadiakeun solusi pikeun aranjeunna ku condong sarat maranéhanana dina conveying.

Sabuk Conveyor Modular kami, anu henteu ngan ukur ngabéréskeun masalah aplikasi sabuk conveyor karét tradisional, tapi ogé nyayogikeun solusi khusus pikeun para nasabah.

Kami cautious tur conscientious, pikeun komitmen nyadiakeun layanan hadé tur leuwih ka konsumén kaluar.

Urang ngarasakeun karya urang, sarta néangan kabagjaan dina karya, HONGSBELT® grup pinuh kabagjaan tur sumanget tim.

Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun solusi komprehensif sabuk conveyor, sareng maksimalkeun kauntungan ékonomi pikeun konsumén.Upami anjeun gaduh kapercayaan anu sami sareng kami, kami ngajak anjeun diajar ngeunaan kasempetan padamelan, sareng gabung sareng kami pikeun ngahontal tujuan ieu.Naha anjeun salesman pinter atanapi ahli kapang, kami bakal pisan pleased pikeun gabung Anjeun.

Urang nyadiakeun layanan exemplary ka konsumén urang.Kabéh jalma HONGSBELT® nyaho yén konsumén urang teu bisa nampa handap waktu alatan ngarecahna sabuk conveyor, sarta ieu ngan titik konci nu brings impetus ka urang.

Urang ngadangukeun konsumén urang jeung nengetan deukeut ka aranjeunna, lajeng nyadiakeun solusi pikeun aranjeunna ku condong sarat maranéhanana dina conveying.

Sabuk Conveyor Modular kami, anu henteu ngan ukur ngabéréskeun masalah aplikasi sabuk conveyor karét tradisional, tapi ogé nyayogikeun solusi khusus pikeun para nasabah.

Kami cautious tur conscientious, pikeun komitmen nyadiakeun layanan hadé tur leuwih ka konsumén kaluar.

Urang ngarasakeun karya urang, sarta néangan kabagjaan dina karya, HONGSBELT® grup pinuh kabagjaan tur sumanget tim.

9