. Cina 19.05mm sabuk pitch spiral conveyor sabuk kalawan ranté SS Pabrik jeung Pabrik |HONGSBELT
Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

19.05mm sabuk pitch spiral conveyor sabuk kalawan ranté SS

Katerangan pondok:

Fitur produk:

 

HS-2200 Series Spiral Lempeng Chain Conveyors bisa ngahontal luhur atawa ka handap ngalegaan conveying dina spasi sahenteuna, sarta simpen kavling spasi, jadi minuhan tungtutan sistem gudang otomatis, lanté turun naek conveying kontinyu, gudang samentara, cooling hysteresis jsb ogé.

ngadopsi desain langsing, beurat total diréduksi, tapi masih boga kapasitas beban badag, efisiensi beban moal kapangaruhan pikeun beurat lampu conveyor.Struktur anu disederhanakeun gampang dilumasi sareng dijaga.(Pikeun parameter desain patali, mangga konsultasi departemén layanan palanggan kami)

 

Aplikasi:

Inuman, kotak karton, gudang sareng penanganan bahan


Rincian produk

Ngundeur

Tag produk

HS-2200A

Hongsbelt HS-2200A Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Spiral Conveyors

• Pitch 19,05mm (3/4 inci)

• sadia sabuk lebar 400mm

• husus dina produksi conveyors spiral, éta sistem conveying well-dirancang jeung kualitas alus.

• Ranté drive tina éta kelas husus 3/4 inci ranté ngalipet samping jeung kakuatan tensile loba leuwih badag batan brand séjén di pasar.

• kahontal luhur atawa ka handap ngalegaan conveying dina spasi sahenteuna

HS-2200A-EL

HONGSBELT HS-2200A-EL sabuk conveyor palastik modular pikeun conveyors spiral

• Pitch 19,05mm (3/4 inci)

• sadia sabuk lebar 400mm na 600mm

• ranté conveyor luhur karét, ngadopsi desain langsing,beurat total ngurangan, masih mibanda kapasitas beban badag, struktur saderhana gampang lubricate jeung mertahankeun, simpen kavling spasi, minuhan tungtutan sistem gudang otomatis, lanté turun naek conveying kontinyu, gudang samentara, cooling hysteresis jsb ogé.

HS-2200B1

Hongsbelt HS-2200-B1 Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Spiral Conveyors

Jangkungna 19.05mm (3/4 inci)

sadia sabuk lebar 400mm sarta 600mm

spiral plat ranté conveyor sabuk boga pitch standar internasional, sarua jeung spésifikasi umum ranté spiral plat on ngajual, sarta eta oge bisa dipilih ku merek sejen.

HS-2200B2

Hongsbelt HS-2200-B2 Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Spiral Conveyors

• Pitch 19,05mm (3/4 inci)

• sadia sabuk lebar 400mm

• 15% wewengkon kabuka

• pikeun kaayaan pangropéa, ieu spiral plat ranté ranté conveyor sabuk boga kasaluyuan pangropéa.

HS-2200-B2-EL

Hongsbelt HS-2200-B2-EL Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Spiral Conveyors

• Pitch 19,05mm (3/4 inci)

• sadia sabuk lebar 400mm

• sakumaha ka produk kalawan sudut rake badag,blok gesekan formulir ranté link plat téh pilihan, sarta bearing ujung jero mangrupakeun merk internasional kawentar.

• bearing Ieu ngalakukeun hadé dina lubrication sarta hirup jasa tina rigidity na.

Aplikasi:

conveyor spiral, kotak transporting, ngangkat conveyor


  • saméméhna:
  • Teras:

  • HS-2200 runtuyan HS-2200A, HS-2200A-EL, HS-2200-B1, HS-2200-B2, HS-2200-B2-EL,
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami