. Cina 27.2mm 38.1mm pitch sabuk modular populér kalayan variasi conveying solusi Pabrik jeung Pabrik |HONGSBELT
Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

27.2mm 38.1mm pitch sabuk modular populér kalayan solusi conveying variasina

Katerangan pondok:

Fitur produk:

• Datang kalawan rupa-rupa bukaan kaasup rupa-bolong pikeun drainase cai sarta nyaring

• Fitur tulangan baja ngawatesan manjang sabuk (sanaos dina cai panas)

• ngarojong produk bertulang pikeun elevators beban tinggi

• sabuk kuat sarta ngagem-tahan

• Desain hinge katutup sarta lega ngaronjatkeun stabilitas produk

• Edges ngamungkinkeun stabilitas dina aplikasi mindahkeun samping

 

Aplikasi:

Ngolah daging, sayur & Buah, ban, otomotif, cuci mobil sareng perawatan


Rincian produk

Ngundeur

Tag produk

HS-700A-N

Hongsbelt HS-700A-N Datar Top Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Industri Pangan

• cocok Intralox Series 900 Datar Top

• 27.2mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 152mm

• lemes

• permukaan katutup kalawan edges pinuh siram

• idéal pikeun kaca jeung wadah sejenna penanganan

• dina aplikasi garing sarta elevated-suhu

• sabuk conveyor palastik pohara populér di industri inuman sarta kadaharan

HS-700B-N

Hongsbelt HS-700B-N Flush Grid Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Industri Ban

• cocok Intralox Series 900 siram Grid

• 27.2mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 152mm

• pola kabuka kalayan permukaan luhur lemes jeung edges pinuh siram

• nyadiakeun gerakan gurat alus teuing tina wadahna

• karét ban kalawan-suhu luhur tahan

HS-700EL-N

Gesekan pasagi Top HS-700EL-N

• cocok Intralox Series 900 Square Gesekan Top

• 27.2mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 152mm, luhur-gesekan permukaan luhur pasagi

• sadia dina bahan PP jeung bahan pe jeung warna hideung bodas

• pilihan alus keur conveyor modular condong

HS-702B-N

Bolong Top HS-702B-N

Cocog Intralox Series900 bolong Top

• 27.2mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 152mm

• bolong luhur sabuk conveyor palastik modular

• alus teuing pikeun buah jeung ngolah sayur

• utamana pikeun produk stemmed sarta aplikasi dewatering

HS-1700B

Siram Grid HS-1700B

• cocok Intralox Series 1700 siram Grid

• 38.1mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 152mm

• tugas beurat 1.5inch pitch of sabuk modular pikeun pelem cuci jeung beberesih garis

• kapasitas kuat

• hirup layanan panjang

HS-6800A

Hongsbelt HS-6800A Datar Top Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Industri Mobil

• 38.1mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 152mm

• ditutup datar luhur sabuk modular

• garis conveyor tugas beurat pikeun manufaktur mobil

• garis assembly mobil jeung perawatan mobil jeung nyeuseuh

HS-6800D

Hongsbelt HS-6800D Anti-Slip Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Pangropéa Mobil

• 38.1mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 152mm

• anti dieunakeun mobil conveyor sabuk modular

• disambungkeun jeung rod SS

• jenis sabuk kuat

• ningkatkeun ketebalan pigura conveyor

Aplikasi:

Inuman, sterilisasi, manufaktur ban, otomotif, perawatan mobil sareng nyeuseuh


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Pitch 27.2mm HS-700 Series HS-700A, HS-700B, HS-700EL, HS-701B,
    Pitch 27.2mm HS-700-N Series HS-700AB-N, HS-700A-N, HS-700B-N, HS-700D-N, HS-700EL-N, HS-702B-N, HS-703B-N,
    Pitch 38.1mm HS-1700 Series HS-1700B,
    Pitch 38.1mm HS-6800 Series HS-6800A, HS-6800D,
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami