. Cina 2 inci pitch sabuk modular pikeun ngolah daging seafood Pabrik jeung Pabrik |HONGSBELT
Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

2 inci pitch sabuk modular pikeun ngolah kadaharan ti laut daging

Katerangan pondok:

Fitur produk:

• kapasitas beban tensile High

• conveyors Long mungkin

• permukaan leumpang aman

• pilihan bahan anti statik

• produk kuat tur kandel ngarojong beban beurat tanpa pegatna

• Idéal pikeun nanganan sagala sorts produk pangan sénsitip

• hirup Long sarta waragad perawatan low

• Taya nyirian dina produk tina beungeut sabuk

• Sarua nyebarkeun wewengkon kabuka;buka sabudeureun hinge

• Steel inti teu datang dina kontak jeung produk conveyed

• kapasitas beban High

• téhnologi sanyawa Dual ngamungkinkeun pikeun kombinasi bahan béda dina hiji sabuk conveyor

• Jangkungna konstruksi Low = jero liang kirang diperlukeun

 

Aplikasi:

Industri pangan, daging, kadaharan ti laut, ngolah jangjangan, buah jeung sayur, detektor logam, sterilization


Rincian produk

Ngundeur

Tag produk

HS-100A-HD-N

Buka Hinge Datar Top HS-100A-HD-N

• cocok Intralox S800 Buka hinge Datar Top

• pitch sabuk 50,8mm

• rubak sabuk assembly minimum 251mm

• desain hygienic canggih

• lalawanan maké hadé, efisiensi tinggi

• beberesih sabuk dipercaya jeung otomatis

• ngurangan runtah sarta konsumsi cai

• pilihan alus keur meuncit, daging, kadaharan ti laut, ngolah jangjangan

HS-100B-HD-N

Perforated Datar Top HS-100B-HD-N

• cocok Intralox Series 800 Perforated Datar Top

• pitch sabuk 50,8mm

• rubak sabuk assembly minimum 251mm

• design buka-hinge ngurangan waktu jeung usaha pikeun beberesih

• bahan PP kalawan addtive husus mastikeun hirup sabuk panjang sarta ngaronjatkeun daya tahan kana kimiawi sarta suhu Ngabuburit

• sadia pikeun buah jeung sayur blancher conveyor

HS-103B-HD-N

Siram Grid HS-103B-HD-N

• cocok Intralox Series 800 siram Grid

• pitch sabuk 50,8mm

• rubak sabuk assembly minimum 251mm

• permukaan luhur lemes kalayan edges pinuh siram

• nyadiakeun drainase unggulan salila produksi jeung cleanup

• desain liang eliminates ngumpulkeun cai dina beungeut sabuk sarta dibawa sapanjang garis processing

• penerbangan na sidewall sadayana sadia

HS-900B

Hongsbelt HS-900B Siram Grid Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Buah jeung Sayur Processing

• pitch sabuk 50,8mm

• rubak sabuk assembly minimum 150mm

• hirup lila jeung waragad perawatan low

• dijieun kalayan bahan pangan-aman tur sasuai jeung peraturan industri pangan relevan

• perforated luhur sabuk conveyor palastik

HS-3600B

Hongsbelt HS-3600B Siram Grid Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Ngolah Seafood

• pitch sabuk 50,8mm

• rubak sabuk assembly minimum 200mm

• dirancang pikeun sedeng pikeun angkutan beurat

• permukaan kabuka pikeun drainase

• populér pikeun industri perikanan

• buah jeung sayur industri

• sprocket unggulan nyetir

HS-901D

HONG'S BELT HS-901D Ngangkat Rib Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Line Produksi Sterilisasi Minuman

• pitch sabuk 50,8mm

• rubak sabuk assembly minimum 163mm

• diangkat luhur iga husus pikeun sterilization

• tahan suhu luhur

• hiber / cleats sadia

• sprockets kuat

• rarancang gampang tur instalasi pikeun conveyors

1634958310(1600b)

Hongsbelt HS-1600B Siram Grid Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Buah jeung Sayur Processing

• pitch sabuk 50,8mm

• rubak sabuk assembly minimum 163mm

• hirup sabuk deui kalawan kirang maké sabuk

• mastikeun kaamanan pangan uncompromised

• kualitas produk

• milih sabuk katuhu

• Pilihan bahan kaasup polipropilén,poliétilén, jeung asetal, jsb.

Aplikasi:

Daging / jangjangan / pangolahan kadaharan ti laut, inuman, bottling, bakery, kadaharan snack, buah & sayuran, bungkusan, sterilization, manufaktur ban


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Pitch 50.8mm HS-100 Series HS-100A, HS-100A-HD, HS-100AN, HS-100B, HS-100B-EL, HS-100B-HD, HS-100C, HS-100D, HS-101B, HS-101B-HD, HS-102B, HS-103B-HD,
    Pitch 50,8mm HS-100-N Series HS-100A-HD-N, HS-100A-HD-N-EL, HS-100B-HD-N, HS-103B-HD-AN, HS-103B-HD-N,
    Pitch 50.8mm HS-900 Series HS-900A, HS-900B, HS-900B-HD, HS-900C, HS-901B, HS-901D, HS-901D-HD, HS-902B,
    Pitch 50,8mm HS-1600 Series HS-1600A, HS-1600B, HS-1600D,
    Pitch 50mm HS-3600 Series HS-3600B,
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami