. Cina 57.15mm 63.5mm pitch badag sabuk modular kalawan kapasitas loading beurat Pabrik jeung Pabrik |HONGSBELT
Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

57.15mm 63.5mm pitch badag sabuk modular kalawan kapasitas loading beurat

Katerangan pondok:

Fitur produk:

• Ngidinan beban luhur sarta panjang conveyor panjang

• zona maké gedé nyadiakeun umur panjang

• téhnologi Selapkeun pikeun inserts tahan maké jeung EC

• Ergonomic "profil low" permukaan cengkraman

• Gampang pikeun ngabersihan

• Dursasana sprocket hadé tur kirang maké

• Palaksanaan dina sagala rupa bahan

 

Aplikasi:

Otomotif, manufaktur mobil, nyeuseuh sareng perawatan mobil, assembling mobil, karton corrugated


Rincian produk

Ngundeur

Tag produk

HS-1800A

Hongsbelt HS-1800A Datar Top Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Pangropéa Mobil

• pitch badag 63,5mm

• rubak sabuk minimum 200mm

• téhnologi anyar pikeun tahan maké

• ngidinan beban luhur sarta panjang conveyor panjang

• desain sabuk kuat tur kandel pikeun perawatan mobil jeung nyeuseuh

HS-1800A-100

Hongsbelt HS-1800A-100 100mm Datar Top Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Industri Mobil

• pitch badag 63,5mm

• kapang ka rubak 100mm

• sabuk sampurna ngagantikeun ranté luhur slat baja

• ranté sered tur téknologi lianna dipaké pikeun maké tinggi atawa aplikasi tugas beurat

HS-1800B

Hongsbelt HS-1800B Siram Grid Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Garis Cuci Mobil

• Sabuk pitch 63,5mm

• rubak sabuk minimum 200mm

• perforated luhur sabuk modular kalawan kapasitas kuat

• pushers sadia pikeun garis conveying otomotif

• test cai

• install gampang kalawan saeutik atawa euweuh sarat pangropéa

HS-1800D

Hongsbelt HS-1800D Anti-Slip Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Pangropéa Mobil

• pitch badag 63,5mm

• rubak sabuk minimum 200mm

• non-skid surfaces pikeun sempit

• tunggal jeung dual jalur conveyors na conveyors lebar pinuh

• kinerja hade sabuk conveyor anti skid di pabrik assembly mobil

HS-1800E

Hongsbelt HS-1800E Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Paper Transporting Asli

• pitch badag 63,5mm

• rubak sabuk minimum 200mm

• disambungkeun ku modul

• waragad perawatan low

• gampang pikeun masang

• solusi idéal pikeun angkutan kertas aslina

• desain husus kalawan kapang ka rubak 200mm

1634958310(1)

Hongsbelt HS-2700D Ngangkat Rib Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Sterilisasi

• Sabuk pitch 57,15mm

• rubak sabuk minimum 114,3mm

• struktur neneng pikeun sterilization inuman.

Aplikasi:

Utamana pikeun otomotif, miara mobil jeung nyeuseuh, manufaktur mobil, kertas aslina, karton corrugated, inuman, industri tugas beurat.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Pitch 57.15mm HS-2700 Series HS-2700D,
    Pitch 63,5mm HS-1800 Series HS-1800A, HS-1800A-100, HS-1800B, HS-1800D, HS-1800E,
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami