. Cina 1inch sabuk palastik modular pikeun bahan processing pangan penanganan Pabrik jeung Pabrik |HONGSBELT
Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

1inch sabuk palastik modular pikeun penanganan bahan processing dahareun

Katerangan pondok:

Fitur produk:

• Ngurangan kokotor ngawangun nepi berkat surfaces timer beberesih béda

• Kurang gesekan sareng kontak produk

• Sadia dina rupa-rupa babandingan muka

• Dampak-lalawanan bar on underside

• basa Profiled pikeun mindahkeun produk lemes

• kapasitas beban kerja High

 

Aplikasi:

Daging, seafood & pangolahan jangjangan, garis conveying karton corrugated, bandara, ban, inuman, tékstil, jsb


Rincian produk

Ngundeur

Tag produk

HS-200A

Hongsbelt HS-200A Datar Top Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Processing Hayam

• pitch 1inci kalawan rubak sabuk minimum 45mm

• cocog pikeun aplikasi dahareun hampang,jangjangan,hayam,lauk

• ngolah tomat jeung aplikasi cuci

• gampang pikeun ngabersihan

• sabuk palastik modular higienis

HS-502A-HD

Hongsbelt HS-502A-HD Datar Top Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Kawajiban beurat Industri Corrugated

• 25.4mm sabuk pitch kalawan rubak minimum 76mm

• a pitch baku 1inch katutup sabuk modular

• pohara populér di industri multi béda

• utamana pikeun corrugating garis conveying karton

• kapasitas beban tinggi

HS-2500B

Hongsbelt HS-502B Sabuk Conveyor Plastik Modular pikeun Ngolah Udang

• 25mm pitch sabuk kalawan rubak sabuk minimum 135mm

• siram grid tipe sabuk modular

• 16% wewengkon kabuka

• loba dipaké dina ngolah udang

• seafood conveying

• manufaktur industri pangan

HS-4800A

Hongsbelt HS-4800A Datar Top Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Kawajiban beurat Industri Corruaged

• 25.4mm pitch kalawan rubak sabuk minimum 38mm

• Desain panalungtikan sarta pamekaran bebas pikeun logistik

• gudang sarta penanganan bahan

• industri corrugated jeung saterusna.

HS-2500B

Hongsbelt HS-2500B Siram Grid Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Bakery

• pitch 1inci kalawan rubak sabuk minimum 50mm

• siram grid sabuk modular pikeun angkutan tugas beurat

• utamana pikeun buah jeung sayur garis processing industri

HS-2600B

Hongsbelt HS-2600B Siram Grid Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Panas Shrink Torowongan Line

• pitch 1inci kalawan rubak sabuk minimum 182mm

• buka siram grid panas-tahan conveyor sabuk modular

• dijieunna tina bahan plastik komposit husus

• bisa tahan shock sakedapan

• adopts transmisi sprockets

• cocog pikeun lampu jeung beurat beban panas-tahan torowongan drying conveyors dina inuman, kertas, percetakan, bungkusan, tékstil, bahan kimia, jsb.Pilihan pangalusna pikeun anjeun pikeun ngajaga garis produksi ajeg.

HS-F1000B

Hongsbelt HS-F1000B Siram Grid Modular Plastik Conveyor Beubeur pikeun Industri Cai

• 25.4mm pitch sabuk kalawan rubak sabuk minimum 84mm

• lempeng ngajalankeun grid siram sabuk palastik modular

• dirakit ka lebar papanggih keur ukuran custom

• conveying sagalana ti barang individu ogé pikeun barang rangkep jeung cased.

• bahan umum biasana adopts Acetal / bahan POM pikeun aplikasi tugas beurat.

Aplikasi:

Daging / jangjangan / pangolahan kadaharan ti laut, inuman, bottling, toko roti, kadaharan snack, buah & sayuran, bungkusan, percetakan / kertas, pos, karton corrugated, tékstil, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Pitch 25.4mm HS-200 Series HS-200A, HS-200A-HD, HS-200AN, HS-200B, HS-200C, HS-200EL, HS-201A,
    Pitch 25.4mm HS-501 Series HS-501A, HS-501B, HS-501C, HS-501D, HS-501EL,
    Pitch 25.4mm HS-502 Series HS-502A, HS-502A-83GB, HS-502A-127.5FB, HS-502A-HD, HS-502A-HD-D, HS-502B, HS-502C, HS-502D, HS-502EL, HS-502ZS,
    Pitch 25.4mm HS-600 Series HS-600B,
    Pitch 25.4mm HS-2500 Series HS-2500A, HS-2500B, HS-2500D, HS-2500E,
    Pitch 25.4mm HS-3000 Series HS-3000B,
    Pitch 25.4mm HS-3400 Series HS-3400A, HS-3400EL, HS-3400ZS,
    Pitch 25.4mm HS-4800 Series HS-4800A, HS-4800A-EL, HS-4800D, HS-4800D-38mm,
    Pitch 25.4mm HS-F1000 Series HS-F1000-58RR, HS-F1000-84B, HS-F1000-84B-GB, HS-F1000-85A, HS-F1000-85AB, HS-F1000-85AB-GB, HS-F1000-85A-GB, HS-F1000A, HS-F1000B,
    Pitch 25mm HS-2600 Series HS-2600B,
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami