. Cina Guide Rail / Ngagem strip / Conveyor Asesoris Pabrik jeung Pabrik |HONGSBELT
Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Guide Rail / Ngagem strip / Asesoris Conveyor

Katerangan pondok:

HONGSBELT nyadiakeun asesoris sampurna pikeun garis conveyor:

Korsi melengkung sareng rel pituduh pikeun jalur péngkolan - korsi melengkung HONGSBELT tina jalur péngkolan tiasa nyayogikeun struktur pituduh, teras nawiskeun jalan hiah-guality

Permukaan pikeun pelat ranté sareng jaringan ranté dina operasi jangka panjang.Guiderails HONGSBELT dicirikeun ku cangkang stainless sareng bahan kualitas luhur anu dipasang.

Rupa-rupa bahan anu dipasang sayogi: UHMW, bahan gesekan rendah anu unik.Jeung bahan anti statik.Sadaya bahan parantos lulus sertifikasi FDA, sareng tiasa dianggo dina kalolobaan lingkungan aplikasi.


Rincian produk

Ngundeur

Tag produk

Panungtun Rel

HONGSBELT nyadiakeun asesoris sampurna pikeun garis conveyor:

korsi melengkung tur pituduh rel tina péngkolan lagu - HONGSBELT korsi melengkung tina péngkolan lagu bisa nyadiakeun struktur guiding, lajeng nawiskeun hiah-guality ngajalankeun.

Permukaan pikeun pelat ranté sareng jaringan ranté dina operasi jangka panjang.Guiderails HONGSBELT dicirikeun ku cangkang stainless sareng bahan kualitas luhur anu dipasang.Rupa-rupa bahan anu dipasang sayogi: UHMW, bahan gesekan rendah anu unik.Jeung bahan anti statik.Sadaya bahan parantos lulus sertifikasi FDA, sareng tiasa dianggo dina kalolobaan lingkungan aplikasi.

Roller jeung Guard rail - HONGSBELT unik low-gesekan guardrail bisa ningkatkeun fluency produk dina kombinasi jeung diversion.

Asesoris pikeun belts conveyor modular: hiber, scoop hiber, 45 derajat hiber inclining, tembok samping, SUS304Rods & Tumbu, Pusher, sprockets, Urang boga rupa-rupa spésifikasi nu pinuh bisa minuhan sagala rupa kaperluan desain Anjeun.

Maké strip

Asesoris sampurna pikeun garis conveyor:

Kakuatan luhur rel jeung asesoris pituduh low-wear-tahan.asesoris sampurna bisa jadi pinuh sadia pikeun assembly nu, rojongan tur hidayah ti garis conveyor, nyadiakeun solusi gancang.HONGSBELT nyayogikeun seueur solusi inovatif pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan produksi sareng produk utama anjeun kalebet:

Wear strip - HONGSBELT nyadiakeun strip maké biasa, strip maké datar, heteroideus maké strips, T ngawangun strips maké pikeun ngarobah conveyors, kakuatan tinggi maké-tahan backing strips pikeun botol inuman, maké strips pikeun spiral ngarobah conveyors, clip-on maké strips, clip-on maké piring jeung J-ngawangun maké strips.

Asesoris Conveyor

Salian asesoris pikeun sabuk conveyor modular, urang ogé tiasa nyayogikeun asesoris umum di handap ieu:

1. Panyekel jeung alat positioning-pituduh rail clamps, Panyekel rail pituduh logam pikeun mesin plastik, handles, sarta blok link nyusun kombinasi tetep.Panyekel HONGSBELT tiasa gancang nyaluyukeun lebar guardrail numutkeun ukuran botol conveyor.

2. Kerangka jeung tungtung pipa ngarojong-threaded, suku ngarojong kondisional, hampang shock, bipods na tripods, caps kolom jeung arah samping bisa nyadiakeun struktur dipercaya pikeun garis conveyor, kalawan adjustability nguntungkeun.

3. Rollers jeung produk usaha Rotary - HONGSBELT gravitasi conveyors, sprocket puteran, arah sarta rollers palastik ngaropéa bisa minuhan rupa sarat conveyor.

4. processing palastik ngaropéa - HONGSBELT boga R & D kuat tur kamampuhan processing, ku kituna bisa nyadiakeun produk palastik kualitas luhur nurutkeun pangabutuh husus Anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • LBP roller ranté runtuyan HS-LBP 821, HS-LBP 882M, HS-LBP 882 TAB, HS-LBP 882TAB-2,
    runtuyan SS ranté HS-881TAB, HS-915, HS-981M,
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali