. Cina 25.4mm pitch roller luhur sabuk conveyor modular / 50.8mm pitch roller sabuk conveyor plastik modular pikeun logistik Pabrik jeung Pabrik |HONGSBELT
Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

25.4mm pitch roller luhur sabuk conveyor modular / 50.8mm pitch roller sabuk conveyor plastik modular pikeun logistik

Katerangan pondok:

Fitur produk:

HONG'S BELT roller sabuk modular luhur pikeun Logistik, Asihan, Stacking sareng syarat pangiriman anu sanés.Pitch tina sabuk 25mm kalawan ciri awét sarta thinner, éta susunan hiji standar anyar pikeun redirection na alihan produk dina industri logistik.Hal ieu ngamungkinkeun gelar anu kacida gedéna kalenturan pikeun ngalakukeun perencanaan sistem transportasi logistik pikeun anjeun.Sadaya aplikasi anu meryogikeun produk transverse transverse, sidesway, orientasi, diverting, atanapi bahkan ngirangan / ningkatkeun interval produk ku munculna gerakan multi-speedconveying tiasa diwujudkeun.Gerakan produk dikawasa ku nyetir bal kalayan conveyor sekundér jejeg.

Beubeur geus terpadu rojongan bal na katutup luhur, éta nyadiakeun sabuk jeung kalenturan optimal gerak.Standar 1 inci pitch ditutup sabuk pikeun conveying dipercaya dina rupa-rupa industri.

 

Aplikasi:

Bandara, karton Corrugated, inuman, bungkusan

Gudang, bandara, logistik, ban, bungkusan


Rincian produk

Ngundeur

Tag produk

HS-600C

HONGSBELT HS-600C Roller luhur modular sabuk conveyor palastik pikeun bagasi transporting

• 25.4mm sabuk pitch

• rubak sabuk minimum 250mm

• hiji baris jeung dua jajar sprockets sadia.

• Leuwih populér di bandara bagasi conveying garis.

HS-2800C

HONGSBELT HS-2800C Roller luhur modular sabuk conveyor palastik pikeun tugas asihan lampu

• 25mm sabuk pitch,rubak sabuk minimum 180mm

• Universal Ball Beubeur pikeun Logistik, asihan, Stacking jeung sarat conveying séjén

• Hal ieu ngamungkinkeun gelar kacida gedéna kalenturan pikeun ngalakukeun tata sistem transportasi logistik pikeun anjeun ku ngagunakeun HS-2800C

• Sadaya aplikasi merlukeun produk transverse transverse, sidesway, orientasi, diverting, atawa malah ngurangan / ningkatkeun interval produk ku munculna gerak multi-speedconveying bisa direalisasikeun ku HS-2800C

• Transverse Transverse, Multi-speed, Ngahurungkeun dinamis, Ngabuburit sirkular

HS-LBP1005

HONGSBELT HS-LBP1005 Roller luhur modular sabuk conveyor palastik pikeun garis packing inuman

• 25.4mm sabuk pitch

• rubak sabuk minimum 85mm

• disambungkeun ku pin stainless steel

• desain anyar pikeun industri inuman kalayan ngajalankeun stabil.

HS-100A-HD-NC

Roller Top HS-100A-HD-NC

•Cocok Intralox Series 800 Roller Top

• 50,8mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 251mm

• asétal roller luhur kalawan axles stainless steel

• sabuk tahan dampak dirancang pikeun buleud tangguh jeung bungkusan

• aplikasi low-tekanan deui.

HS-800-1C

HONGSBELT HS-800-1C Roller luhur modular sabuk conveyor palastik pikeun kotak asihan

• 50,8mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 188mm

• sudut gilinding adjustable kalawan 6 arah

HS-3800-1C

HONGSBELT HS-3800-1C Roller luhur modular sabuk conveyor plastik pikeun asihan conveyors

• 50,8mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 259mm, rollers universal luhur pikeun gerakan produk dikawasa ku nyetir bal ku conveyor sekundér jejeg, underneath sabuk utama.

• Pikeun aplikasi merlukeun produk redirection, alignment, mindahkeun, diverting, palletizing, orientasi, akumulasi atawa leresan.

HS-3800-2C

HONGSBELT HS-3800-2C Roller luhur modular sabuk conveyor plastik pikeun asihan conveyors

• 50,8mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 259mm

• belts custom kalayan sagala kombinasi 0-gelar, 30-gelar, 45-gelar, 60-gelar atawa 90 gelar gilinding angled sadia.

• belts Adat ogé bisa ngawengku gilinding berorientasi dina arah béda.

HS-3800-3C

HONGSBELT HS-3800-3C Roller luhur modular sabuk conveyor plastik pikeun asihan conveyors

• 50,8mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 222mm

• generasi kahiji pikeun logistik asihan conveyor

HS-3800-6C

HONGSBELT HS-3800-6C Roller luhur modular sabuk conveyor plastik pikeun asihan conveyors

• 80,8mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 258mm

• generasi newest pikeun conveyor asihan modular calakan

• pikeun sapihak atawa bilateral asihan conveyor otomatis

• suplai pakét pinuh otomatis tur distribusi pikeun ngaronjatkeun efisiensi asihan conveyor loading

HS-3900C

HONGSBELT HS-3900C Roller luhur modular sabuk conveyor palastik pikeun garis asihan ban

• 50.8mm pitch sabuk, rubak sabuk minimum 254mm.

• Dua arah gilinding adjustable 0-gelar jeung 90-gelar.

• Ngidinan pikeun akumulasi tekanan deui low.

• Utamana populér pikeun ban, logistik jeung gudang.

Fitur Produk

sudut béda tina rollers sadar sagala arah conveying.

Dampak sabuk tahan dirancang pikeun kotak tangguh jeung pakét, low deui-tekanan aplikasi.

Asihan 90-gelar-speed tinggi.

Aplikasi:

port hawa, penanganan bahan, inuman, packing, asihan conveyor, corrugated, 90 mindahkeun gelar.

gudang jeung distribusi, cartons na buleud, asihan conveyor, 90 mindahkeun gelar, logistik jeung asihan express, conveying ban, bandara, pesawat, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tipe HS-600C, HS-2800C, HS-LBP1005,
    Pitch 50.8mm HS-800 Series HS-800-1C,
    Pitch 50.8mm HS-3800 Series HS-3800-1C, HS-3800-2C, HS-3800-3C, HS-3800-4C, HS-3800-6C,
    Pitch 50,8mm HS-3900 Series HS-3900C, HS-3900C-N,
    Tipe HS-100A-HD-NC,
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami