. Cina 5mm mun 19mm pitch Leutik sabuk palastik modular pikeun ujung péso conveying Pabrik jeung Pabrik |HONGSBELT
Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

5mm mun 19mm pitch Leutik sabuk palastik modular pikeun ujung péso conveying

Katerangan pondok:

Konstruksi modular, digabungkeun sareng bahan beurat anu langkung hampang sareng rékayasa ahli, ngajamin sabuk Sabuk Hong:

Éta langkung gampang dipasang, ngalereskeun, ngabersihan sareng ngajaga

Ningkatkeun throughput anjeun bari ngaminimalkeun downtime

Nyadiakeun umur sabuk anu langkung panjang-nepi ka tilu kali langkung panjang dina sababaraha aplikasi

 


Rincian produk

Ngundeur

Tag produk

20 taun produk sabuk modular & akumulasi pangalaman téknis

1000 téknologi conveyor

300 patén téknologi, ISO9001-2008 & FDA & EU disatujuan

30.000㎡ basis produksi

500+ jasa nasional & régional

300 juta jualan pasar taunan

Kami gaduh fokus anu teu lirén dina inovasi, sareng kami terus-terusan ngembangkeun, ningkatkeun, sareng langsung ngirimkeun solusi anu ngadorong pertumbuhan konsumén urang di sakuliah dunya.

Fitur produk

Gaya sabuk anu béda pikeun dipilih: Flat Top, Flush Grid, Rib Raised, Perforated Flat Top, Friction Top, Insert Roller jsb.

Lumaku pikeun prosés produksi anu béda: Lurus Lumpat, Sisi Flexing (Radius), Inclining, Spiral, Asihan jsb.

Sadia dina bahan béda:

Polipropilén (PP), bahan baku pikeun dianggo dina aplikasi umum.Résistansi kimiawi anu saé pikeun seueur asam, basa, uyah, sareng alkohol.

Poliétilén (PE), kinerja alus teuing dina hawa leuwih handap, -73 ℃ nepi ka 66 ℃, tahan ka loba asam, basa, jeung hidrokarbon.

Asetal(POM), leuwih kuat batan polipropilén jeung poliétilén, koefisien gesekan rendah

Nilon (PA), utamana pikeun suhu luhur, bisa nolak nepi ka 260 ℃

HK, bahan anyar anu tahan ngagem sareng noise rendah

Asesoris komprehensif (sprockets, penerbangan, sidewalls) pikeun pilihan

HS-4000B

HS-4000B

• 5mm pitch leutik

• rubak minimum 60mm

• ngalir lancar ngaliwatan mindahkeun péso-ujung

• solusi idéal pikeun nyambungkeun conveyors mindahkeun kedap.

HS-400B

HS-400B

• 10mm pitch

• 40mm rubak sabuk minimum

• siram grid sabuk modular

• ngonci diri tanpa rod

• mindahkeun kedap

• gagasan gede pikeun conveying produk bakery leutik.

HS-1500A

HS-1500A

• 12,7mm pitch

• rubak minimum 76mm

• ditutup permukaan datar luhur jeung hinges

• kapasitas beban tinggi

• loba dipaké pikeun manufaktur karton corrugated.

HS-1500B-N

HS-1500B-N

• 12.7mm sabuk pitch

• rubak minimum 204mm

• wewengkon kontak kirang

• desain aréa kabuka badag

• ngajalankeun mulus

• pangalusna dipaké pikeun conveyors pizza

• tahan suhu luhur.

HS-1100A-N

HS-1100A-N

• 15.2mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 152mm

• beurat hampang kalayan permukaan luhur datar lemes jeung ditutup

• tipe populér pikeun industri dahareun jeung inuman

• gaya hinge kabuka.

HS-1100B-N-EL

HS-1100B-N-EL

• 15.2mm pitch sabuk

• rubak minimum 152mm

• luhur karét gesekan

• bahan lingkungan dahareun kelas

• populér dahareun conveyor jenis sabuk.

HS-3200A

HS-3200A

• 15.2mm pitch sabuk

• rubak sabuk minimum 255mm

• pitch leutik pikeun ngajalankeun lemes jeung ngurangan Peta chordal

• jenis anyar conveying sabuk modular.

 Fitur Desain

Simplify tata perenah garis produksi, gampang keur ngumpul, ngahijikeun jeung mertahankeun.

Nyukcruk positif kalayan papacangan sprocket punjul

Batang anu kakeunaan sareng saluran anu kabuka ngamungkinkeun aksés cai anu gampang nalika beberesih

Kapasitas beban anu langkung ageung sareng tegangan anu langkung kuat.

Smoother salila conveying, ngurangan total biaya jeung ngaronjatkeun kaluaran.

Solusi touchless ensures penanganan aman tur mindahkeun mulus produk.

Aplikasi:

Hongsbelt nyadiakeun solusi extensible pikeun sagala rupa bengkel otomatis, kaasup industri pangan & inuman processing, beurat-tugas garis conveying otomotif, karton corrugated, manufaktur ban, kurir pos, bandara, gudang & puseur dispatching, jeung saterusna.Hongsbelt ngajamin kasadiaan pangluhurna pikeun rupa-rupa aplikasi conveying, sabenerna nyadiakeun konsumén jeung platform produk global.

Aplikasi:

detektor logam, conveyor péso-ujung, seuneu-retardant, tahan suhu luhur, loading beurat.

pitch leutik pikeun aplikasi dahareun jeung non-dahareun, utamana pikeun inuman, pizza, bakery, karton corrugated, logistik, jsb.

HS-4000A
HS-1100A-N
HS-400A
HS-1500A
HS-1000A
HS-3200A

Kaunggulan tina Modular Beubeur Conveyor

Desain modular, instalasi basajan ngahemat waktos sareng biaya

Taya sistem tegangan diperlukeun

Biaya efisien sareng desain sistem anu sederhana

Sistim bearing handap

Sisi tukang gesekan anu handap ngahemat énergi, sareng koéfisién gesekan anu leutik pisan nyayogikeun lingkungan pangiriman anu sepi

Kapasitas beban anu kuat

conveying stabil sarta enol simpangan

Awas

1) Pls ngahubungan Service Palanggan Beubeur Hong urang pikeun milih jenis sabuk katuhu jeung bahan.

2) Mastikeun pangropéa poean tina conveyor sabuk modular ngawengku tegangan tina sabuk modular jeung sikep roller ngarojong.

3) Lubrication rupa-rupa bagian tina conveyor sabuk modular, kayaning motor, arah sarta shafts, rutin nambahkeun minyak lubricating.

4) Pariksa sareng ngabersihan permukaan konveyor sabuk modular dina waktosna pikeun kokotor sapertos minyak, taneuh, pasir, cai, gulungan, jsb.

5) Ngalakukeun pangropéa utama sataun sakali pikeun pariksa darajat ruksakna asesoris (sabuk modular, sprocket, roller ngarojong, roller samping, sistem drive, jsb).


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Pitch 5mm HS-4000 Series HS-4000A, HS-4000B,
    Pitch 7.5mm HS-750 Series HS-750RC,
    Pitch 10mm HS-400 Series HS-400A, HS-400B,
    Pitch 12.7mm HS-1500 Series HS-1500A, HS-1500A-HD, HS-1500B, HS-1500EL,
    Pitch 12.7mm HS-1500-N Series HS-1500B-N,
    Pitch 15.2mm HS-1100 Series HS-1100A, HS-1100B, HS-1100EL,
    Pitch 15.2mm HS-1100-N Series HS-1100AB-N, HS-1100A-N, HS-1100B-N, HS-1100B-N-EL,
    Pitch 15.2mm HS-3200 Series HS-3200A,
    Pitch 15.2mm HS-F1500 Series HS-F1500-85A, HS-F1500-85A-GB,
    Pitch 19mm HS-1000 Series HS-1000A, HS-1000AB-76, HS-1000B, HS-1000EL, HS-1001B,
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami