. Cina Lempeng ngajalankeun ranté palastik tabel luhureun ranté / Sisi flexing ranté palastik sabuk Pabrik jeung Pabrik |HONGSBELT
Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Lempeng ngajalankeun ranté palastik ranté luhureun méja / Sisi flexing sabuk ranté palastik

Katerangan pondok:

Fitur produk:

Top meja termoplastik sareng ranté luhur piring kalayan jalan lempeng.

Ranté palastik HONGSBELT tiasa dipasang sareng dijalankeun dina kalolobaan sistem ranté sareng sprocket ayeuna ogé cocog sareng standar industri anu béda.Éta ngajadikeun ranté luhureun méja dijaga.HONGBELT runtuyan ranté anyar boga loba pintonan tip top.Kayaning koefisien gesekan low, anti kimia, anti statik, seuneu-bukti jeung saterusna.

Éta tiasa dianggo pikeun industri sareng lingkungan anu béda.


Rincian produk

Ngundeur

Tag produk

Fitur produk:

• Sisi flexing ranté palastik curving

• standar béda jeung runtuyan bahan inovatif bisa minuhan kaperluan sakabeh klien '.

• DP Standar POM

• LF Koéfisién Gesekan Low POM

• PT Special Low Friction Coefficient POM (Ngandung bahan pelumas sorangan)

• AS Anti statik

• EC Anti statik (konduktivitas listrik)

• DE Cocog jeung Metal Detector

• PK Anti-wear (dina lingkungan garing jeung baseuh)

• WR Anti-wear (cocog pikeun kaca ware)

• Ny Panas Stabil Polyamide

• PP Anti-kimiawi

• FR seuneu-buktina

• mg Magnét

Aplikasi:

• tutuwuhan inuman

• industri Panggang

• tutuwuhan bungkusan

• pabrik produksi susu

• industri éléktronika

• industri Manufaktur

• Industri mobil

• Logistik conveying Papermaking jeung kertas corrugated

• Aplikasi ngeusian inuman

penanganan karton

Penanganan wadahna

Aerosol ngeusian

Nanganan kertas jamban

Jalur pakét

Kaca ware penanganan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Lempeng ngajalankeun runtuyan ranté palastik HS-820, HS-820-D, HS-820-EL, HS-820-K476-25mm, HS-821, HS-828, HS-405060,
    Ranté palastik luhureun piring HS-878-BO, HS-880, HS-880M, HS-880TAB, HS-880TAB-BO, HS-880TAB-HD, HS-880TAB-K325-EL, HS-882, HS-882-EL TAB, HS-882TAB, HS-1873T,
    Kasus Conveyor ranté HS-2600FT-O, HS-2600FTTAB-O, HS-2600-O, HS-2600TAB-O, HS-2800-O, HS-2800TAB-O,
    Kualitas luhur ranté ngalipet samping magnét HS-1050, HS-1060 TAB, HS-1060, HS-1060A-N, HS-F54,
    HS-7100 HS-7100-63, HS-7100-70, HS-7100-70-EL, HS-7100-80, HS-7100-83 G3, HS-7100-83, HS-7100-83-TD, HS-7100-103 G1, HS-7100-103, HS-7100-103-D, HS-7100-140,
    Ranté keel HS-1701, HS-1701TAB, HS-1702, HS-1703-N,
    Ranté ros-rosan & Ranté Case HS-F3000A, HS-F3000A-TAB, HS-F3000B, HS-F3000B-TAB, HS-F3000TD,
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami