. Cina LBP roller luhureun ranté sabuk pikeun industri inuman / Stainless Steel ranté Pabrik jeung Pabrik |HONGSBELT
Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Sabuk ranté luhur roller LBP pikeun industri inuman / Ranté Stainless Steel

Katerangan pondok:

Fitur produk:

Kabéh bahan béda boga koefisien gesekan tailored kana aplikasi dimaksudkeun.

Desain kapang jeung kontrol prosés produksi ngurus nilai flatness minuhan standar pangluhurna.Kalayan sipat ngageser anu optimal, ieu bakal nyegah tipping produk anu dikirimkeun.


Rincian produk

Ngundeur

Tag produk

Aplikasi:

HONG'S Beubeur ranté stainless steel conveyor mintonkeun vanguard sarta lengkep portopolio produk kualitas luhur pikeun bottling, bungkusan, kaca, dahareun jeung bisa manufaktur aplikasi.

Magnetik, TAB sareng kurva Bevel, duanana standar sareng khusus.

Aplikasi:

Gelas, inuman

Pikeun ngajalankeun garing sarta aplikasi inuman lubricated sarta ogé pikeun aplikasi abrasive dina karya kaca, bahan husus sadia, nawarkeun résistansi PV tinggi atawa gesekan pisan low.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • LBP roller ranté runtuyan HS-LBP 821, HS-LBP 882M, HS-LBP 882 TAB, HS-LBP 882TAB-2,
    runtuyan SS ranté HS-881TAB, HS-915, HS-981M,
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami